ŠTO IM JE TO TREBALO?

Pojedini egipatski navijači bili su nekorektni prema našem kapetanu Luki Modriću

27.03.2024 u 06:36

Bionic
Reading

Hrvatski nogometni reprezentativci osvojili su ACUD kup koji se održavao u Egiptu, a Luka Modrić podigao je pobjednički trofej u Kairu

Podsjećamo, Egipat je poveo već u šestoj minuti, a strijelac je bio Rami Rabia. Nije se dugo čekalo na izjednačenje, a Nikola Vlašić je u 21. minuti sa 16 metara pogodio pod gredu suparničkih vrata. U 57. minuti Bruno Petković je glavom pogodio za 2-1, dok je finale odlučeno u 77. minuti kada je, također glavom, za 3-1 poentirao Andrej Kramarić. Potom je zabio i Lovro Majer, u 86. minuti je postigao gol za 4-1, dok je u 94. Mohamed El Shami dao pogodak za konačnih 4-2 Hrvatske.

Za Modrića je to bio 174. susret za 'Vatrene', a hrvatski kapetan bio je glavna meta egipatskih navijača. I dok su neki od njega putem transparenta na engleskom jeziku tražili dres kao povijesnu uspomenu, bilo je i onih koji su našeg veznjaka provocirali.

Naime, Modrić, ali i sudac te neki drugi hrvatski nogometaši, bili su meta laserskih 'napada'. Posebno kapetan čije je lice često bilo u zelenoj boji upravo zbog lasera. Nekorektno prema legendi svjetskog nogometa.

  • +35
Egipat - Hrvatska Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL