FavBet Premijer ligA

Pogledajte ludu završnicu u Dubravi i preokret o kojem svi govore; gosti u šoku!

19.03.2024 u 08:53

Bionic
Reading

U utakmici 25. kola FavBet Premijer lige košarkaši Dubrave nadigrali su DepoLink Škrljevo 112:111

Završnica utakmice bila je dramatična i prepuna preokreta. Naime, DepoLink Škrljevo od početka utakmice imalo je vodstvo, a najveće je bilo 14 koševa razlike.

Pred kraj treće četvrtine tricom Noe Svobode gosti su poveli +12, ali u zadnjoj četvrtini Dubrava predvođena Vragovićem, Vidovićem i Amerikancem Hudsonom 1:54 sekunde prije kraja dolazi prvi puta u vodstvo. Koje je trajalo svega 16 sekundi...

Tad je počeo show. Gosti tricama Stanojevića, Svobode i Barta dolaze do vodstva koje se činilo nedostižnim. No, u završnici utakmice, mladi 18-godišnji Vigo Bart radi deset sekundi prije kraja prekršaj na Hudsonu koji je šutirao tricu. Imali su gosti 17 sekundi prije kraja vodstvo 111:107 i čistu pobjedu, ali nije bilo dovoljno...

Hudson pogađa prva dva slobodna bacanja, a treće promašuje i Karahodžić hvata loptu, a 34-godišnji Karlo Vragović pogađa četiri sekunde prije kraja tricu za 112:111 i pobjedu koja Dubravu praktički ostavlja u FavBet Premijer ligi. Malo je reći kako su svi gostujući igrači te trener Edi Dželalija ostali u šoku!

VIDEO sažetak utakmice pogledajte u prilogu.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel

Naime, poraženi iz ovog dvoboja svakako je bliži predzadnjem mjestu na ljestivici koje vodi z razigravanje za ostanak.

Karlo Vragović je sa 30 koševa i četiri asistencije predvodio Dubravu, dok je Noa Svoboda sa 23 poena bio najefikasniji kod DepoLink Škrljeva.

Standings provided by Sofascore