S IGRAČEM MANJE

Pogledajte kako je Hrvat u sudačkoj nadoknadi pokvario Mlakarov debi u Pisi

30.08.2023 u 09:19

Bionic
Reading

U utakmici 3. kola talijanske Serie B u dresu Pise debitirao je dojučerašnji napadač Hajduka, Slovenac Jan Mlakar. Sa suprotne strane bila je Parma koja je kao gost slavila 1-2.

Junak Parmine pobjede je bivši hrvatski reprezentativac, napadač Parme Antonio-Mirko Čolak koji je zabio u 95. minuti gol za pobjedu svoje momčadi. Bio je to prvi gol Čolaka za novi klub

Parma je do povela u 14. minuti golom Bonnyja. Četrnaest minuta kasnije Pisa je ostala s igračem manje nakon što je izravni crveni karton zaradio Leverbe. U 56. minuti brojčano stanje igrača na terenu se izjednačilo jer je drugi žuti karton zaradio je Parmin Coulibaly.

Domaćin je izjednačio u 84. minuti golom Valotija iz penala, a onda je Antonio-Mirko Čolak u 94. minuti stavio točku na i.

Čolakov gol možete pogledati OVDJE.

Čolak je u Parmu stigao ovog ljeta za 3 milijuna eura iz Rangersa, a u igru je na ovoj utakmici ušao početkom drugog poluvremena.

Mlakar je za Pisu odigrao svih 90. minuta, baš kao i golman Ante Vuković dok je Roko Jureškin u igru ušao u 72. minuti.

Parma nakon tri kola ima tri pobjede i drži vrh Serie B, dok je Pisa odigrala dva susreta te ima jednu pobjedu i ovaj poraz. 

Standings provided by Sofascore