TREBA LI MU VJEROVATI?

Ovako odlučnog Pereza, kada je u pitanju Luka Modrić, već dugo nismo čuli

22.03.2024 u 09:43

Bionic
Reading

Luka Modrić ovih dana boravi u Egiptu te će s hrvatskom reprezentacijom odigrati dvije prijateljske utakmice. Prvu u subotu protiv Tunisa, a onda u utorak protiv Egipta ili Novog Zelanda. Dakle nekoliko dana misli će mu biti usmjerene na nešto što nije - Real

Iako ne znamo opterećuje li Modrića situacija u Realu, s obzirom na to da je igrač najvećeg nogometnog kluba - jasno je da informacije o njegovom statusu zanimaju jako velik broj nogometnih fanova.

Naime Modriću na kraju sezone istječe ugovor s Kraljevima i još se uvijek ne zna gdje će nastaviti karijeru. Međutim ono što znamo jest da nije zadovoljan minutažom koju dobiva, jer u mnogim je utakmicama pokazao da je i dalje spreman biti jedan od predvodnika momčadi.

Naravno, u Realu osluškuju i glas naroda, a on je sklon Modriću, koji je puno puta iskazao veliko poštovanje prema klubu i dresu koji nosi.

Stoga prvi čovjek kluba Florentino Perez, s trenerom Carlo Ancelottijem, itekako važe hoće li Modriću ponuditi novi jednogodišnji ugovor. Bez obzira na to što će kapetan hrvatske reprezentacije u rujnu napuniti 39 godina.

Talijanski trener prije nekoliko tjedana pustio je u eter priču da je odluka na Modriću, to jest da će on morati prelomiti - ostaje li ili ne. Doduše, Ancelotti nije rekao što će Modriću biti ponuđeno. Odnosno hoće li to biti status kakav ima i ove sezone...

U međuvremenu, već se špekulira tko bi mogao doći u Real kao Modrićeva zamjena. I prema medijima bliskima Kraljevskom klubu, jedno od potencijalnih pojačanja je Joshua Kimmich, 29-godišnji njemački veznjak, igrač Bayerna.

No, ako je vjerovati istom izvoru, Perez je povukao odlučan potez stopiravši pregovore s Kimmichom dok se Luka Modrić ne odluči - hoće li prihvatiti Realove uvjete ili će ipak na kraju sezone napustiti Santiago Bernabeu.