kvalifikacije za ep

'Mladi vatreni' nastavljaju borbu za plasman na EURO; evo gdje gledati utakmicu

17.10.2023 u 13:50

Bionic
Reading

Mlada hrvatska U-21 reprezentacija danas (17.30 sati, MAXSport, MAXtv) u Velikoj Gorici protiv Bjelorusije nastavlja svoj put u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2025. godine

Hrvatska dočekuje Bjelorusiju (17.30 sati, MAXSport, MAXtv)nakon remija s Grčkom (2:2) i ispuštene pobjede u posljednjim trenucima susreta.

'Naravno da nikad nije ugodno primiti gol na samom kraju utakmice, pogotovo ne jer smatram da smo po svemu prikazanom zaslužili pobjedu. Međutim, pred nama je nova utakmica i misli u potpunosti moramo okrenuti dvoboju s Bjelorusijom', ističe hrvatski izbornik Dragan Skočić koji ukazuje da je Bjelorusija puno bolja momčad nego što to pokazuje trenutačni položaj na ljestvici.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

'Ne smije biti opuštanja, utakmica s Bjelorusijom je prilika pobjedom se uključiti u borbu za sam vrh ljestvice. To je ono čemu težimo i tako ćemo se ponašati na terenu. Zanima nas isključivo pobjeda, svjesni smo svoje kvalitete, ali ona može doći do izražaja samo uz maksimalni angažman. Vjerujem da ćemo biti na optimalnoj razini i da ćemo ostvariti zacrtan cilj', zaključio je izbornik Skočić.

Standings provided by Sofascore