IZBRISAO TWEET, ALI...

Luke Littler se narugao Jürgenu Kloppu, što mu je to trebalo

18.03.2024 u 10:43

Bionic
Reading

Luke Littler se narugao Jürgenu Kloppu nakon što je Manchester United preko Liverpoola izborio četvrtfinale FA kupa

Podsjećamo, bio je to susret u kojem je domaćin poveo u 10. minuti golom Scotta McTominayja, no Liverpool je u završnici prvog dijela okrenuo rezultat golovima Alexisa Mac Allistera (44) i Mohameda Salaha (45+2). United je u 88. minuti uspio izjednačiti preko Anthonyja koji je zabio prvi gol za United na Old Traffordu nakon više od godinu dana, točnije prvi gol nakon 24 domaće utakmice.

Gosti su u 105. minuti stigli do nove prednosti golom Harveyja Elliota, no United je uspio izjednačiti u 112. minuti golom Marcusa Rashforda, a pobjedu Unitedu i 'ludilo' na Old Traffordu donio je Amad Diallo u prvoj minuti nadoknade.

Luke Littler, mlada pikado senzacija, inače veliki fan ManU-a, nije skrivao oduševljenje te je na društvenoj mreži trolao trenera Liverpoola Jürgena Kloppa.

Na fotografiji su bili Littler i Klopp koji plješću jedan uz drugoga, a na njoj piše: 'Koja je razlika između Lukea Littlera i Jurgena Kloppa?' Littler ima više 'treblesa.'

Aludiranje ovog mladog Engleza na trofeje izgleda nije sjelo mnogima, posebno navijačima Liverpoola pa je Littler obrisao svoj 'tweet', ali prekasno. Engleski mediji su ga zamijetili i sačuvali, Internet sve pamti, a ovaj tinejdžer neće biti omiljen baš u svim dijelovima Engleske.