RIJEČ KAPETANA

Luka Modrić ovo ne pamti, a čuo je nešto zbog čega poziva na - oprez

19.11.2023 u 08:09

Bionic
Reading

Hrvatski kapetan Luka Modrić prokomentirao je pobjedu Hrvatske protiv Latvije 2-0 u kvalifikacijama za Euro 2024.

Prije posljednjih utakmica drugoplasirana Hrvatska ima dva boda više od trećeg Walesa i sve dvojbe rješava ako u utorak, 21. listopada, u Zagrebu svlada Armeniju. Može Hrvatska ostati druga i ako ne svlada Armeniju, ali u tom slučaju ovisi o dvoboju Velšana i Turaka.

Ogled u Rigi bio je riješen nakon samo šesnaest minuta igre jer je toliko Hrvatskoj trebalo za dva pogotka. U sedmoj minuti Lovro Majer je zabio za 1-0, a u 16. je na 2-0 povećao povratnik nakon ozljede Andrej Kramarić.

'Najbitnije je što opet ovisimo sami o sebi. Mislim da smo odigrali dobru utakmicu, ušli smo u nju jako dobro i to vrlo brzo riješili. Poslije je bilo lakše. Teren nije bio idealan, a ne pamtim kad sam igrao po ovako hladnom vremenu. Bilo je jako važno da dobro uđemo, to smo napravili, zabili smo dva gola, mogli još koji'', rekao je Modrić za Nova TV nakon utakmice.

  • +38
Latvija - Hrvatska Izvor: Pixsell / Autor: Ansis Ventins/PIXSELL

Slijedi Armenija?

'Pokazala je u prvom susretu s nama da ima kvalitetu. Nisam gledao njihov dvoboj s Walesom, ali sam čuo da su imali dosta šansi, da su mogli lagano dobiti. Moramo biti oprezni, dati sve, odigrati pravu utakmicu, pripremiti se kako treba, ekipa koja ne treba ništa može ti stvoriti probleme ako nisi unutra sto posto. Ne sumnjam da mi nećemo biti, znamo što je u igri. Nadam se da će stadion biti pun koliko može biti, sigurno će nam biti velika podrška da proslavimo odlazak na Euro, što smo po kvaliteti zaslužili', zaključio je naš kapetan.

Tportal SPORT je i na WhatsAppu

Želite li pogledati VIDEO svih golova iz SuperSport HNL-a i Kupa te dobivati najvažnije vijesti iz sporta: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'