META KRITIKA

Bijes na društvenim mrežama: Najgori golman ikad!

11.04.2024 u 08:48

Bionic
Reading

Izvedbu golmana Gianluigija Donnarumme kritizirali su navijači PSG-a nakon što je njihov klub izgubio od Barcelone u Ligi prvaka

Podsjećamo, uz brojne preokrete odigrali su nogometaši PSG-a i Barcelone prvu četvrtfinalnu utakmicu Lige prvaka u Parizu prepunu prilika, a na kraju su slavili gosti s 3-2 (1-0). Španjolska momčad je povela golom Raphinhe u 37. minuti, ali je početkom drugog dijela uslijedio preokret. Ousmane Dembele i Vitinha su zabijali za 2-1 u 48. i 50. minuti. Imala je i Barcelona odgovor na to pa je Raphinha u 62. pogodio za 2-2, dok je konačnih 3-2 za pobjedu gostiju postavio Andreas Christensen.

Nakon utakmice brojni navijači PSG-a su kritizirali Gianluigija Donnarummu kojeg smatraju sukrivcem kod sva tri gola. Kod prvog Barceloninog je loše procijenio let lopte i krivo izletio, kod drugog se nije ni pomaknuo iako mu je lopta bila blizu, a kod trećeg je ostao 'zakopan' na crti.

  • +14
1/4 finale Lige prvaka, PSG - Barcelona Izvor: EPA / Autor: YOAN VALAT

Ljutnja se mogla vidjeti na društvenim mrežama, a ovo su neki blaži komentari:

  • Donnarumma je najgori vratar kojeg sam ikad vidio.
  • Kada se upale svjetla Lige prvaka Donnarumma postaje najgori vratar na svijetu.
  • Ovo mora biti najsramotniji nastup Donnarumme.
  • Donnarumma je daleko najgori sudionik Lige prvaka kojeg sam ikada vidio.
  • Rekao sam to prije i reći ću opet: Donnarumma bi bio jedan od najboljih svjetskih vratara ranih 2010-ih, danas je nažalost smetnja.