NEPRIMJEREN NATPIS

Kažnjen svaki igrač Cibalije sa sporne fotke koja je razbjesnila HNS

21.12.2017 u 15:51

Bionic
Reading

Disciplinska komisija HNS-a donijela je odluke o kaznama za prekršaje na utakmicama 20. kola Hrvatski Telekom Prve lige

Kenan Hadžić (Istra 1961) kažnjen je s jednom utakmicom zabrane igranja i 3000 kuna novčane kazne zbog isključenja na utakmici Istra 1961 - Osijek (dvije opomene).

Zbog paljenja dvadesetak pirotehničkih naprava od strane navijačke skupine Demoni na utakmici Istra 1961 - Osijek pri čemu su tri baklje u 56. minuti ubačene u teren za igru pa je utakmica bila u kratkom prekidu NK Istra 1961 je kažnjen novčanim iznosom od 10.000 kuna. Puljani su ionako u velikim financijskim problemima, mjesecima se duguju plaće igračima, pa je ova novčana kazna težak udarac za taj klub.

  • +9
Hrvatski Telekom Prva liga, 20. kolo, NK Istra 1961 - NK Osijek Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Marusic/PIXSELL

Na utakmici Hajduk - Inter Zaprešić u periodu od 57-60. minute pripadnici navijačke skupine Torcida na sjevernoj tribini zapalili su 26 signalnih baklji od čega su 11 ubacili na atletsku stazu, a 3 u teren zbog čega je igra bila u kratkom prekidu pa je HNK Hajduk kažnjen novčanom kaznom od 15.000 kuna.

Utakmica je kasnila s početkom tri minute jer momčad Hajduka nije na vrijeme izašla na pregled opreme zbog čega je HNK Hajduk za taj prekršaj izrečena kazna ukora.

  • +3
HT Prva liga, 20. kolo: Hajduk - Inter Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL

Disciplinska komisija nakon provedenog postupka donijela je i odluke po prijavi Povjerenika za natjecanje protiv momčadi HNK Cibalia zbog povrede Kodeksa o ponašanju nogometnih djelatnika na povratku s utakmice 19. kola Inter Z.- Cibalia (na društvenim mrežama objavljena fotografija momčadi s neprimjerenim natpisom).

>> HNS reagirao na fotku koja je izazvala buru u javnosti; Vinkovčani će se sada dobro zamisliti!

Igrači koji se nalaze na fotografiji kažnjeni su sa po 1000 kuna (M. Dabro, Z. Filipović, F. Ikić, M. Karamarko, A. Kordić, D. Miličević, Z. Milić, L. Muženjak, S. Nevistić, M. Pervan, H. Plum, P. Rubić, T. Štrkalj, F. Vitaić i I. Zgrablić), a službeni licencirani fizioterapeut kluba Goran Krolo kažnjen je s dva mjeseca zabrane obavljanja funkcije na utakmicama.