NE MOŽE BOLJE

Gol kojem se divi Španjolska: Posrnula zvijezda je oživjela!

24.10.2016 u 21:31

Bionic
Reading

Kevin Prince Boateng još jednom je potvrdio povratak u formu prekrasnim pogotkom protiv Villarreala koji je proglašen najljepšim ovog vikenda u Primeri...

Posrnula 29-godišnja zvijezda definitivno je oživjela. Kevin Prince Boateg opet je atraktivni krilni napadač kao prije pet godina kada je igrao za Milan i bio iznimno cijenjen u svjetskim okvirima.

Nakon iznimno neuspješne epizode u Schalkeu te debakla po povratku u Milan, Boateng je ove sezone potpisao za mali Las Palmas koji zasad odlično gura u Primeri upravo na krilima ganskog nogometaša.

Kevin je zabio tri gola ove sezone, a Las Palmas se može pohvaliti pobjedom u gostima kod Valencije te remijem s madridskim Realom. Ove nedjelje na nesretan je način izgubio u gostima kod Villarreala golom u sudačkoj nadoknadi, no nakon susreta najviše se priča o pogotku kojeg je zabio Boateng.

Ne zna se što je bilo ljepše, dodavanje petom Tane ili atraktivan udarac Boatenga iz voleja pa nije ni čudno da je proglašen pogotkom kola, a zasad dobro kotira i u izboru za gol sezone.

Boateng se vratio u formu i ovo ne bi smjelo biti posljednje atraktivno od njega u španjolskom prvenstvu...