Iskreni Kevin Prince

Priznanje kontroverznog nogometaša koje je šokiralo Messija i navijače Barce!

04.10.2023 u 10:51

Bionic
Reading

Svježe umirovljeni nogometaš Kevin Prince Boateng, koji je u karijeri igrao za nekoliko velikih klubova, poznat je kao čovjek bez dlake na jeziku

Tako je 36-godišnji Kevin Prince Boateng, koji je u bogatog karijeri igrao za Herthu, Tottenham, Borussiju Dortmund, Portsmouth, Genovu, Milan, Schalke, Las Palmas, Eintracht Frankfurt, Sassuolo, Barcelonu, Bešiktaš, Fiorentinu i Monzu, u podcastu koji vodi Rio Ferdinand između ostalog rekao:

'Čim sam došao u Barcelonu, pitali su me tko je po mom mišljenju najbolji nogometaš na svijetu. Morao sam reći da je to Messi. Eto, to je jedna od najvećih laži u mom životu', iskren je bio Boateng koji je rođen u Njemačkoj, ali je nakon nastupa za njihove mlađe selekcije odlučio igrati za seniorsku reprezentaciju Gane, od kuda mu je otac.

Još je na temu Barcelone rekao nešto što je jako zaboljelo sve u Kataloniji:

'Uvijek govorim istinu, ali tad sam lagao jer inače ne bih mogao igrati za Barcelonu. No, navijam za Real Madrid od kad sam tinejdžer i volio sam Cristiana Ronalda', dodao je Boateng.

Njegovo priznanje o Realu i Ronaldu mnoge je šokiralo (sigurno i samog Messija), ali očito je Kevin Prince želio to izbaciti iz sebe. Kako bi mu bilo lakše…

Usput je i ispričao anegdotu kako ga je jednom prilikom Messi pitao je li teško zabijati golove u talijanskog Seria A u kojoj je tad za Juventus igrao upravo Ronaldo (i zabijao je kao na traci!). I kad mu je Boateng rekao da je u talijanskoj ligi jako teško zabiti gol odmah je shvatio kakvo zapravo rivalstvo postoji između ta dva sjajna nogometaša.