ZNA TKO JE NAJBOLJI...

Francuskoj legendi puna su usta Španjolske

20.05.2014 u 20:18

Bionic
Reading

Bivši francuski reprezentativac Marcel Desailly smatra da će ova španjolska nogometna reprezentacija u slučaju osvajanja naslova svjetskih prvaka postati najbolja reprezentacija u povijesti.

Španjolci posljednjih godina dominiraju svjetskim nogometom, osvojili su dva uzastopna naslova prvaka Europe te između njih i naslov prvaka svijeta. Ukoliko dođu i do četvrte uzastopne titule, Marcel Desailly će ih vidjeti kao najbolju reprezentaciju u povijesti.

'Ukoliko Španjolska osvoji naslov prvaka svijeta, to će biti nevjerojatan doseg, bit će bez dvojbe najbolja reprezentacija u povijesti. Imao sam priliku igrati za Francusku kada su se osvajali naslovi i znam koliko je teško nositi se s pritiskom. Bit će vrlo zanimljivo vidjeti kako će se Španjolska nositi s njim. O njoj znamo sve, ali nas opet iznenadi i odigra fantastično'.

Desailly tvrdi kako Španjolci imaju ogromnu individualnu kvalitetu koja se sjajno uklapa u sustav.

'Španjolska ima prave igrače. Čak i kada neki igrači više nisu na tako visokoj razini, imaju mlade igrače poput Alvara Negreda i Santija Cazorle koji se bez problema uklope u sustav', dodaje Desailly.