ZDRAVSTVENI PROBLEMI

Engleska zvijezda dobila infekciju mozga, prebačena u bolnicu, nije mogla otvoriti oči

23.10.2023 u 17:15

Bionic
Reading

Zvijezda engleskog ragbija Dominic Young (22) hitno je prebačen u bolnicu nakon što je dobio infekciju mozga zbog koje nije mogao otvoriti oči

Očekuje se da će se novi igrač Sydney Roostersa potpuno oporaviti nakon što je patio od infekcije sinusa koja mu se proširila na mozak.

Young se vratio u Veliku Britaniju iz Sydneya kako bi sudjelovao u engleskoj seriji od tri testa protiv Tonge kada se prvi put požalio na glavobolje.

Krilni napadač isprva je mislio da će se problem riješiti sam od sebe sve dok nije postao iznimno osjetljiv na svjetlo i tada nije mogao otvoriti ni zatvoriti oči.

Young je bio prisiljen propustiti pobjedu Engleske nad Tongom u nedjelju, ali menadžer Michael Cincotta rekao je da se igrač dobro oporavlja od infekcije mozga uz pomoć antibiotika.

'Razgovarao sam s Domom i on mi je rekao da stvari idu u dobrom smjeru i da mu se oči vraćaju u normalu. Uvjeren sam da će se potpuno oporaviti.'

Young je ostao u bolnici iz predostrožnosti i neće nastupiti u daljnja dva ogleda Engleske protiv Tonge. Očekuje se da će se engleska zvijezda uskoro vratiti u Australiju dok se priprema za svoju prvu sezonu u Bondiju.