UZ LEGENDU PILIĆA

Đoković u Beogradu prvi put iskreno o razlazu s Ivaniševićem

29.03.2024 u 00:09

Bionic
Reading

U Beogradu je u četvrtak održana premijera filma 'Nikola Pilić - Legenda', na kojoj se uz glavnu zvijezdu filma, proslavljenog bivšeg hrvatskog tenisača, a potom i trenera, pojavio i Novak Đoković

Naravno, sve je najviše zanimala pozadina razlaza Novaka Đokovića od Gorana Ivaniševića, odnosno prekid suradnje ne relaciji igrač - trener.

Đoković je komentirao film, ali i prave razloge prekida suradnje.

'Goran je, prije svega, prijatelj za života. Moj i moje obitelji. Netko tko mi je izuzetno drag. Time što smo okončali suradnju, ne znači da ćemo prestati biti prijatelji. Došlo je do točke zasićenja, osjetili smo da je vrijeme da se raziđemo nakon skoro šest godina suradnje gdje smo ispisali stranice povijesti našeg sporta. Prošli smo kroz sito i rešeto', rekao je Đoković te nastavio:

'Prošli smo brojne trenutke koji nisu bili nimalo ugodni za nas. Usprkos svemu, bio je tu za mene. Najviše ću se sjećati tog ljudskog odnosa prema meni. I zbog tog odnosa je rezultat došao kao posljedica svega toga. Želim mu sve najbolje. Još nemam jasnu ideju tko bi ga mogao zamijeniti i hoće li to biti itko. Uvijek sam imao trenere uz sebe, pokušavam osjetiti što mi je točno potrebno'.