ipak mu se vratio osmijeh

Dinamov trener Bjelica obratio se svojim igračima: Nekada je bolje da u nekim situacijama manje razmišljaju

24.09.2019 u 19:02

Bionic
Reading

Nogometaši Dinama pobjedom 7:0 nad četvrtoligašem Karlovcem prošli su u osminu finala Hrvatskog nogometnog kupa

Dinamo je, pokazuje to i rezultat, rutinski odradio posao protiv Karlovca. Ulazak u utakmicu ali i sastav kojim je Bjelica započeo dvoboj kod niželigaša, nudili su samo ovakav ishod.

Očito su u Maksimiru ozbiljno shvatili upozorenje koje su doživjeli u posljednjem prvenstvenom kolu, kada su doživjeli poraz od Varaždina, do tog kola posljednje prvoligaške momčadi.

'Vrhunski i profesionalno odrađeno od početka. Dali smo dva brza gola i onda je do kraja bilo odrađivanje utakmice. Na kraju mogu biti zadovoljan sa 7:0. Igrači pogrešno tumače svoje igranje. Bilo je i planirano da se danas ovako igra. Nekada je bolje da u nekim situacijama manje razmišljaju i da rade ono što trebaju raditi na terenu, a ne razmišljati o tome u kojoj postavi igraju', rekao je nakon utakmice Dinamov trener Nenad Bjelica.

Je li Varaždin presudio Karlovcu?

'Nema to veze. Ja bih svakako igrao s ovom ekipom', naglasio je Dinamov trener a onda podsjetio na prošlogodišnje gostovanje kod četvrtoligaša iz Mravinaca.

'Ako se sjetimo da smo prošle godine isto protiv četvrtoligaša do 80 i neke minute čekali na gol, onda se zna kako ove utakmice mogu biti nezgodne. Lani u Mravincima nije bila familijarna atmosfera jer smo pred kraj utakmice izborili prolazak dalje'.

Na popisu igrača za ovu utakmicu nije bilo Luke Ivanušeca, Izeta Hajrovića, Amera Gojaka.

'Ivanušec je dobio udarac u rebro, pa je ostao u Zagrebu, gdje je odradio odličan trening, baš kao i ostali spomenuti', završio je strateg 'modrih'.

  • +10
Hrvatski kup: Karlovac - Dinamo Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic / CROPIX