Velika svađa u UFC-u

Daniel Cormier kritizirao Conora McGregora i optužio ga da se nije htio boriti, a odgovor nije trebalo dugo čekati: 'Ma o čemu pričaš, debela budalo?'

29.09.2020 u 17:45

Bionic
Reading

Conor McGregor je izvrijeđao Daniela Cormiera koji ga je optužio da se nije htio boriti

Conor McGregor se ponovno nalazi u središtu skandala. Nedavno je objavio privatne poruke s Danom Whiteom čime je htio zapravo dokazati da se želio boriti ove godine, ali da mu UFC to nije dozvolio. McGregor je odbio biti zamjena, a kako nije uspio doći do borbe, objavio je da ide u mirovinu po treću put u četiri godine.

McGregor je, kao što je vidljivo iz poruka, Whiteu predložio nekoliko lokacija i datuma, ali nije dobio nikakav odgovor. White je na kraju kritizirao Conora zbog objave njihove prepiske javno, a kritike na njegov račun je poslao i nedavno umirovljeni teškaš Daniel Cormier koji je u svojoj emisiji napao Irca.

'Ako se stvarno htio boriti s bilo kime, onda je trebao biti zamjena za meč Khabiba i Fergusona jer smo svi znali da te borbe neće biti. Da se htio boriti, pristao bi na to. Stalno govori da hoće biti u ringu, ali mislim da to nije zapravo htio. On je velika zvijezda i kad se velika zvijezda želi boriti, onda se i bori', komentirao je Cormier.

Očekivano, nije dugo trebalo čekati na odgovor. McGregor na Twitteru nije štedio Cormiera.

'Debela budalo, o čemu ti pričaš? Pa tražio sam da se borim u svibnju. Borio sam se u siječnju i želio sam se opet boriti, ali su me namjerno gurali kao zamjenu za borbu u srpnju. Da čekam sedam mjeseci da bih se možda borio? Jesi li ti glup? O čemu pričaš, stari?', poručio je Conor pa dodao:

'Na dan 13. veljače sam tražio sve ove borbe dok još nije bilo korone. Četiri borbe u godinu dana. No, držali su me kao zamjenu svih tih mjeseci i nema drugog načina da se na to gleda. Onda su me bacili pod autobus i rekli da sam odbio boriti se s Fergusonom nakon što je Khabib odustao. Nevjerojatno je čime se ljudi u ovom poslu služe', zaključio je McGregor.