dosta mu je mirovine

'Ludi Irac' Conor McGregor vraća se u ring; otkriveno je i tko će mu biti protivnik u novom 'meču stoljeća'

26.09.2020 u 13:34

Bionic
Reading

U lipnju je Conor McGregor (32) objavio kako odlazi u mirovinu, no čini se kako irskom borcu nedostaje akcije te je na društvenim mrežama objavio kako priprema senzacionalan povratak

'Ludi Irac' Conor McGregor je osvojio naslov UFC prvaka u perolakoj kategoriji 2015. i 2016. godini te taj uspjeh ponovio u lakoj kategoriji 2016. i 2018. godine.

Nije se ograničio samo na MMA, u kolovozu 2017. godine borio se u boksačkom meču protiv legendarnog američkog boksača Floyda Mayweathera, a taj je meč izgubio na bodove. Mnogi su taj sraz prozvali 'borbom stoljeća', a sad McGregor želi ponoviti to iskustvo, ali protiv druge legende.

Sad je objavio kako sljedeće godine opet ulazi u ring, a protivnik će mu biti nitko drugi do Manny Pacquiao (41)

Filipinac je odmah prihvatio izazov i pristao na meč. Pacquiao je trenutno jedan od senatora na Filipinima, a putem svog ureda objavio je kako će se meč održati sljedeće godine negdje na Bliskom Istoku.

'Gospodin Pacquiao će veliki dio svoje zarade donirati borbi protiv koronavirusa na Filipinima i potvrđuje borbu. Odvjetnici rješavaju zadnje detalje oko ugovora, a oba borca već su počeli s pripremama', rekao je Pacquiaov glasnogovornik.

Svi sada s nestrpljenjem čekaju točan datum novog 'meča stoljeća' koji bi mogao postati financijski najunosniji svih vremena. McGregor je u borbi protiv Mayweathera zaradio nevjerojatnih 130 milijuna dolara, a izgubio je tehničkim nokautom u 10. rundi.

Pacquiao i McGregor velike su zvijezde, Filipinac je još uvijek jedan od najpopularnijih sportaša u Aziji i na Bliskom istoku. Stručni komentatori McGregoru u ovom srazu ne daju previše šansi, a Pacquiaov trener je kazao kako ih McGregor uopće nema.

'Pacquiao bi ga uništio unutar tri runde. Prebrz je i premoćan, a McGregor je nitko i ništa', rekao je trener filipinskog boksača.