Fanovi oduševljeni

Predsjednik UFC-a Dana White najavio senzacionalan povratak Conora McGregora, a otkrio je i kada bi se to trebalo dogoditi

22.09.2020 u 10:52

Bionic
Reading

Predsjednik UFC-a Dana White je najavio kako s Conorom McGregorom dogovara povratak i nove projekte

Conor McGregor je jedan od najpopularnijih boraca svih vremena i brojni fanovi priželjkuju njegov povratak u ring. Irski 32-godišnji borac se posljednji put u oktogonu pojavio početkom ove godine kada je, već nakon 40 sekundi, nokautirao Donalda Cerronea u svojem debiju u velteru, ali onda je, umjesto nastavka borbi u toj kategoriji, iznenada najavio oproštaj, treći u karijeri.

U međuvremenu je Irac upao i u probleme sa zakonom nakon što je optužen i uhićen zbog navodnog silovanja. Fanove je zabrinuo nekim porukama u kojima piše kako mu je svega dosta i očito je da je jako potresen tim događajem, ali ono što može umiriti njegove brojne navijače su riječi predsjednika UFC-a Dane Whitea.

White je nedavno razgovarao s novinarima uoči nove serije evenata na Fight Islandu u Abu Dhabiju i najavio veliki povratak Conora McGregora u UFC.

'Radimo na nečem vrlo zabavnom, prije svega za Conora. Spremamo to za početak iduće godine i tada bi se trebao vratiti. Ne garantiram da će se boriti, ali radimo i razgovaramo o nekim novim stvarima', otkrio je White.

McGregor je najveća senzacija u povijesti UFC-a i kao takav donosi i najviše novaca. Njegov povratak zaziva i UFC, ali i brojni fanovi koji su oduševljeni mogućnošću borbe između njega i Jorgea Masvidala ili Natea Diaza koja se ranije spominjala kao potencijalni plan ove MMA organizacije.