NI LIGA PRVAKA GA NEĆE SPASITI

Bayernov trener potpisao predaju i malodušno priznao: Gotovo je

31.03.2024 u 13:04

Bionic
Reading

Nogometaši Bayerna u subotu su po prvi put nakon deset godina doživjeli domaći poraz od dortmundske Borussije. Žuto-crni slavili su u 27. kolu Bundeslige 2:0, a goste je u vodstvo doveo Adeyemi (10), da bi pobjedu odmjerenim udarcem potvrdio Ryerson (83).

Nešto ranije prije tog derbija, Bayer iz Leverkusena preokretom je stigao do pobjede 2:1 nad Hoffenheimom, čime je momčad Xabija Alonsa stigla do velikih 13 bodova prednosti nad Bavarcima.

Nezadovoljstvo radom trenera Thomasa Tuchela u najvećem njemačkom klubu već dugo traje, a sada je i on sâm pomogao kritičarima da budu još žešći. Naravno, bilo bi iluzorno obećavati kako će se Bayern uključiti u borbu za naslov, ali isto tako ni jednom Bayernovom navijaču nije drago čuti kako se klub predao iako je do kraja još sedam utakmica.

'Čestitam Bayer Leverkusenu', bile su riječi Tuchela za Sky Germany, par minuta nakon poraza od Borussije.

Na upit je li borba za naslov gotova, Tuchel je odgovorio 'naravno', rekavši da je 'vrlo jasno' da će Bayer s Xabijem Alonsom osvojiti svoj prvi naslov u Bundesligi.

'Nakon ovakve utakmice nema se puno toga za reći', rekao je Tuchel koji će na ljeto napustiti Bayern.

Doduše, tko zna, možda mu ga u klubu 'spakiraju' i ranije. Iako je teško za očekivati, jer pred Bayernom su utakmice protiv Arsenala u Ligi prvaka.