sve ima svoju cijenu

Bahati Carlos Alcaraz sve je šokirao ovim zahtjevom; ipak se malo preračunao

21.10.2023 u 14:25

Bionic
Reading

Austrijski mediji otkrili su kako su organizatori ATP turnira u Beču željeli da tamo zaigra Carlos Alcaraz, no kad su čuli njegove šokantne zahtjeve odmah su odustali od te ideje...

Nije tajna da najbolji svjetski tenisači i tenisačice naplaćuju svoje nastupe na turnirima koji im nisu 'prioritetni'. I sami organizatori imaju 'crne fondove' za takve situacije, no mladi je Carlos Alcaraz sad ipak otišao malo predaleko.

Austrijski mediji tako su otkrili kako su organizatori ATP turnira u Beču željeli da tamo zaigra i Carlos Alcaraz, no kad su čuli njegove šokantne zahtjeve odmah su odustali od te ideje. Naime, drugi je tenisač svijeta za svoje pojavljivanje u Beču tražio čak 800.000 dolara!

Realnost je da od nekih turnira sigurno može dobiti traženi novac, vjerojatno i više. No, u Beču je ukupni nagradni fond 2.400.000 dolara, a osvajaču turnira ide nagrada od 450.000 dolara. U isto je vrijeme Alcaraz tražio 800.000 dolara!

Stoga nije ni čudno da su šokirani Austrijanci odustali od dovođenja svjetskog broja dva na turnir u Beču.

U isto je vrijeme 'procurila' informacija da će Alcaraz i Novak Đoković za nastup na promotivnom turniru u Rijadu dobiti nešto više od milijun dolara. Svaki!

Pa kad već Austrijanci 'škrtare', ima tko će platiti...