UOČI AUSTINA

Sprema li se nova runda sukoba Hamiltona i novinara?

18.10.2016 u 16:41

Bionic
Reading

Nakon što se gadno posvađao s novinarima tijekom vikenda u Japanu, Lewis Hamilton ponovo će pred njih morati stati u četvrtak, na redovitoj press konferenciji koju silno ne podnosi...

Britanski 31-godišnji vozač nezrelo se ponašao prije desetak dana u Suzuki na presici uoči F1 vikenda. Umjesto da odgovara na pitanja, radio je 'selfieje' i na kraju zaključio da mu je dosadno tamo sjediti, jer to radi već godinama i od toga nema neke koristi.

Neki su ga britanski novinari zatim kritizirali sljedećeg dana, a Lewis Hamilton strašno se uvrijedio i nije htio komunicirati s njima nakon kvalifikacija.

Nakon očajnog nastupa u nedjeljnoj utrci ipak je stao pred mikrofone i dao nekoliko izjava, a na nesreću aktualnog prvaka, FIA je odredila da ponovo on mora biti među vozačima koji će sjediti na press konferenciji u četvrtak, zbog čega mora da mu je pao mrak na oči.

Kako će se Lewis ponašati ovaj put pred predstavnicima medija ostaje nam tek nagađati. Osim 'selfieja' i odbijanja odgovora, u prošlosti je znao biti i pasivno agresivan poput hrvatskog rukometnog izbornika Željka Babića i odgovarati s jednom ili dvije riječi. Vidjet ćemo što će ovaj put odabrati, jer sigurno mu nije do razgovora, s obzirom na veliki zaostatak od 33 boda za Rosbergom u borbi za naslov prvaka...