AGONIJA BIANCHIJEVIH

'Život naše obitelji je uništen, čudo što je još živ!'

14.10.2014 u 16:52

Bionic
Reading

Otac nesretno stradalog Julesa Bianchija kaže kako su mu doktori priznali da je riječ o čudu što mu je sin još uvijek živ, a trenutno se i dalje nalazi u kritičnom, ali stabilnom stanju na odjelu intenzivne njege…

Francuski 25-godišnji vozač zabio se pri velikoj brzini pod traktor-dizalicu koja mu je potpuno uništila zaštitni dio bolida iznad glave i nanijela mu teške ozljede. Jules se i dalje nalazi na odjelu intenzivne njege, a njegov otac priznaje da je situacija ozbiljna, no ne gubi nadu.

'Doktori govore o čudu, kažu da nitko nikad nije preživio tako tešku nesreću. Ali ako itko to može, onda je to Jules, sa svojom snažnom voljom,' izjavio je Phillipe Bianchi za talijansku La Gazzettu Dello Sport te priznao da obitelj proživljava noćnu moru.

'Teško je. U jednom tjednu život naše obitelji potpuno je uništen. Japanski doktori su dragi i iznimni, ali ne mogu odgovoriti na moja pitanja, s obzirom da ne govore engleski.'

Cijeli Bianchijev scenario podsjeća na Schumacherovu nesreću s početka godine. Njemački velikan uspio je izaći iz životne opasnosti, ali i dalje se nije potpuno probudio iz kome, no posljednje pozitivne vijesti daju nadu.

'I Schumacheru su trebali mjeseci da izađe iz kome, ali sada sam čitao da je Jean Todt rekao kako bi u budućnosti mogao živjeti gotovo normalan život. I mi se nadamo da ćemo moći to reći jednog dana,' zaključio je otac velikog F1 talenta, koji je u budućnosti trebao voziti Ferrari, ali sada je jasno da je njegova vozačka karijera završena.