'BIJELI' NA ŠUBIĆEVCU

Tko ne može protiv Šibenika, nije ni zaslužio igrati u Hajduku

04.12.2010 u 15:15

Bionic
Reading

Kup je otpao, Europa je prošlost, ostalo je tek prvenstvo, no Goran Vučević se ne slaže da je i u domaćem natjecanju sve završeno. U Šibenik kreće s momčadi od koje očekuje samo - pobjedu

Šale na račun Ah. Sharbinija

Vučević na Šubićevcu neće moći računati na kartoniranog Maloču te na Čopa i Ahmada Sharbinija koji su prijavili ozljede.

'A gdje se on ozlijedio, vjerojatno u svlačionici', rekao je u šali glasnogovornik Hajduka Nikica Vukašin i izazvao smijeh nazočnih.

'Ahmad je prijavio da ga bole leđa', pojasnio je Vučević.

Premda je za mnoge Hajdukova sezona praktično gotova, Goran Vučević se ne slaže s time, trener 'bijelih' želi u utakmici sa Šibenikom i Anderlechtom ostaviti što bolji dojam. Vučević nije siguran hoće li i u sljedećoj godini sjediti na klupi Hajduka, no u jedno je siguran:

'Oni koji nisu u stanju napraviti sve da se pobjedi Šibenik, nisu ni zaslužili biti ovdje', rekao je Vučević uoči utakmice njegove momčadi na Šubićevcu.

Hajduk teško da može gore ili dolje na prvenstvenoj ljestvici, ne krije to ni strateg Splićana, no iz svake nove utakmice želi izvući nešto pozitivno:

'Svaka sljedeća utakmica je kao popravni ispit za ono što nije bilo dobro u prošlosti i samo ako joj tako prilazite, možete ići naprijed.'

Lani su Šibenik i Hajduk igrali finale Kupa, proljeće je obilježila i njihova utrka za Dinamom na čelu ljestvice, sada je situacija nešto drugačija. Hajduk je upao u apatiju nakon nešto lošijih rezultata, dok se Šibenik grčevito bori za opstanak.

'Oni će sigurno dati sve od sebe jer im svaki bod znači jako puno. Sigurno da će loša atmosfera i nešto lošiji rezultati utjecati na derbi, ali ja sam siguran, jer utakmica je bitna i za jedne i druge, da ćemo dati sve od sebe za bodove', završio je Vučević