POTRAGA ZA TRENEROM

Hajduk želi nogometnog oca Cristiana Ronalda

28.10.2010 u 20:39

Bionic
Reading

Popodne je definitivno potvrđeno da Poklepović više nije trener Hajduka, a na listi želja visoko kotira ime rumunjskog stručnjaka mađarskih korijena Ladislava Bölönija

Rumunjski stručnjak trener je s golemim iskustvom, u karijeri je vodio klubove poput Nancyja, Rennesa, Monaca, Sportinga iz Lisabona, Al Jazeere, Standarda iz Liegea te rumunjsku reprezentaciju, a među najveće uspjehe karijere pripisuje mu se promocija Cristiana Ronalda i Quaresme u prvu momčad Sportinga.

'Bili' su bacili oko na Bölönija koji je nakon zadnjeg posla u UAE-u slobodan, a cijena mu se procjenjuje na, za Hajduk prihvatljivih, 400.000 eura godišnje.

Ukoliko pregovori s Bölönijem ne urode plodom, Hajduk će se okrenuti domaćim rješenjima, uz uobičajene i dosad spominjane domaće stručnjake. Među kandidatima se našao i Ivo Šušak.

Bölöni je kao igrač bio iznimno uspješan veznjak koji je ugradio velik doprinos u Steauino osvajanje Kupa prvaka 1986. godine i zapamćen je kao jedan od najboljih rumunjskih igrača svih vremena. U dresu reprezentacije upisao je 108 nastupa i 25 golova.