RAZGOVOR S VAHOM

Bad Blue Boysi u utorak opet na stadionu

17.10.2010 u 23:15

Bionic
Reading

Nakon nedjeljnog treninga Dinamove prve momčadi, trener Vahid Halilhodžić porazgovarao je sa šesteročlanom delegacijom Bad Blue Boysa

Navijači su samoinicijativno željeli porazgovarati s trenerom koji ih još na tribinama nije ni vidio. Naime, bojkot utakmica je počeo prije Vahinog mandata. Pozvali su ga na razgovor u prostorije Udruge navijača, gdje bi mu detaljno prezentirali svoje stavove te dogovorili dolazak na trening uoči europsokog ogleda s Club Bruggeom.

'Pričao sam s njima, kao što pričam i s vama, i s igračima, i s ljudima iz uprave. Spreman sam na sve što je u interesu Dinama. Sadržaj razgovora zadržao bih za sebe, ali dok su sve strane spremne na raspravu, možemo surađivati', rekao je Halilhodžić nakon sastanka i na pitanje hoće li im dozvoliti dolazak na trening, jasno odgovorio:

'Na sve naše treninge može doći bilo tko, pa tako i navijači.'

Hoće li ih posjetiti 'na njihovom terenu'?

'Nisam ja gazda kluba, vidjet ćemo', bio je jednako jasan.

Dinamo, koji će Brugge dočekati u četvrtak u 21.05 sati, u utorak predvečer odlazi u karantenu u slovenski Čatež. Tako je postignut dogovor da će navijači podršku svom klubu pružiti na zadnjem treningu u Zagrebu, u utorak u 16.30 sati. Posljednji takav slučaj zabilježen je uoči Temišvara, a atmosferom nisu bili zadovoljni samo igrači i tadašnji stožer, već su pozitivnu ocijenu dali i Uefini delegati.