KAZNE HAJDUKU

Anasu dvije utakmice i 8.000 kuna kazne

13.10.2010 u 17:02

Bionic
Reading

Krešimir Vlajčević nemilosrdno je odrapio kazne Hajduku, pa su kažnjeni svi prijavljeni: Anas Sharbini, Špaco Poklepović i Tonči Gabrić

Disciplinski sudac Prve HNL Krešimir Vlajčević nakon provedenog disciplinskog postupka kaznio je igrača Hajduka Anasa Sharbinija dvjema utakmicama zabrane igranja i novčanom kaznom u iznosu od 8.000 kuna zbog udaranja igrača Varaždina Marija Sačera na utakmici 9. kola Hajduk - Varaždin. Sudac utakmice Ante Vučemilović za učinjeni prekršaj Sharbinija nije isključio, već mu je pokazao samo opomenu, i to za 'nekorektan odnos prema protivničkom igraču'.

Sharbini je u ovom prvenstvu već bio isključen, i to u 8. kolu na utakmici Rijeke i Hajduka, a disciplinski sudac tada ga je kaznio jednom utakmicom zabrane igranja i 6.000 kuna novčane kazne.

Trenera Hajduka Stanka Poklepovića disciplinski sudac kaznio je ukorom zbog neprimjerenog prigovora sucu Ljubičiću po završetku utakmice s Karlovcem, dok je trenera vratara Gabrića zbog vrijeđanja i psovanja suca kaznio novčanom kaznom u iznosu od 2.000 kuna.

Na kraju, zbog prekida igre na istoj utakmici zbog dima nastalog nakon bakljade koju su napravili navijači Hajduka sa po 5.000 kuna kažnjeni su Karlovac (kao organizator koji je propustio pregledati gledatelje i oduzeti pirotehnička sredstva) i Hajduk (zbog odgovornosti za ponašanje svojih navijača).