SUDSKI SPOR

Hajduk opet izigrao Blaža Sliškovića

23.09.2010 u 16:29

Bionic
Reading

Ni na trećem ročištu bivši trener Hajduka Blaž Slišković nije uspio riješiti pitanje dugovanja Hajduka s čije klupe je smijenjen uoči osvajanja naslova prvaka 2005. godine

Treće ročište na Općinskom sudu u Splitu, na kojem je Blaž Slišković tužio Hajduka za oko 200 tisuća eura, koliko potražuje na ime neisplaćenih stavki iz ugovora i kamata, nije donijelo ništa novoga.

Ni ovoga puta na sudu se nisu pojavila trojica glavnih svjedoka, Branko Grgić, Igor Štimac i Fredi Fiorentini. Prvoj dvojici poziv nije uručen zbog nepoznate adrese na kojoj borave, a Fiorentini je svoj nedolazak opravdao zauzetošću na sjednici Izvršnog odbora HNS-a u Zagrebu.

Rasprava je ipak održana, sutkinja Petričić zatražila je da joj se dostave zapisnici sa sastanaka na kojima je imenovan i smijenjen te dokumentaciju na kojoj su se temeljile isplate akontacija na njegov račun.

Podsjetimo, Hajduk je osporio Sliškovićeva potraživanja uz pojašnjenje kako nikad nisu ni potpisali ugovor zato što Slišković nije imao valjanu licencu za rad u Hrvatskoj, zbog čega je navodno i smijenjen s mjesta trenera.