STEAUA SLAVILA 1:0

Hajduk se od Turske oprostio porazom

06.02.2009 u 17:00

Bionic
Reading

U posljednjoj pripremnoj utakmici prije povratka iz Antalyje u Split Hajduk je izgubio od rumunjeske Steaue 1:0. Jedini gol u 81. minuti dao je Bolivijac Pedriel koji je ubačaj Marina glavom skrenuo iza nemoćnog Tomića

Trener Ante Miše je na megdan Steaui izveo nominalno najjaču momčad. Izostali su tek Andrić i Kalinić zbog lakših ozljeda, a Vejić je ušao u drugom dijelu. Hajduk je imao više od igre, bio je konkretniji, no nijednom nije uspio ugoroziti golmana Steaue.

U subotu se Hajduk vraća zrakoplovom preko Graza i Zagreba u Split, gdje će do velikog derbija imati još dvije provjere, protiv Orkana u Dugom Ratu i protiv Širokog Brijega na rođendanskoj proslavi u Splitu. Po povratku iz Turske 'bijele' će napustiti osam reprezentativaca, Vejić, Kalinić, Subašić dobili su poziv Slavena Bilića, dok su Maloča, Tičinović i Jozinović na Ladićevom popisu. Ibričić i Pandža javit će se Ćiri Blaževiću, a svi zajedno bi se ponovno na okupu trebali naći u četvrtak 12. veljače na Poljudu. Miše je uz reprezentativce dozvolio i dva slobodna dana Šeriću, koji mora skoknuti do Istanbula po ostatak osobnih stvari, dok će Linić, Brkljača i Jertec svaki u svoj rodni grad (Rijeka, Zagreb, Varaždin) u posjet obitelji.