SVE ZA PUNE TRIBINE

Dinamo mami navijače plesačicama i loptama

13.09.2010 u 16:52

Bionic
Reading

Utakmica protiv Villarreala je pred vratima, a bojkot najvjernijih navijača Dinama je još uvijek na snazi. Uprava hrvatskog prvaka na sve načine pokušava vratiti publiku na tribine kako sraz protiv španjolskog prvoligaša ne bi bio igran pred malim brojem gledatelja

U Dinamu su odlučili na sve moguće načine napuniti maksimirski stadion. Raznim pogodnostima pokušavaju privući nogometne fanove na utakmicu Europske lige (u četvrtak) kako se ne bi previše osjetio nedolazak Bad Blue Boysa koji ne žele na tribine dok je glavni gazda u klubu Zdravko Mamić.

Sada je na klupskoj internet stranici Dinama izašao tekst koji mami navijače 'modrih' plesačicama, poklon loptama, besplatnim ulaznicama, a sve kako bi se europski ogledi igrali pred što većim brojem gledatelja. Tekst prenosimo u cijelosti.

'Želite spektakl? Nogometni praznik ispunjen velikim nogometnim imenima, glasnim navijanjem, obiljem zabavnih događanja i stadion kojim se razliježe glazba DJ-a? Vaše je odredište stadion Maksimir. U četvrtak, 16. rujna u 19 sati Dinamo dočekuje španjolski Villarreal u sklopu svoje prve utakmice u Europskoj ligi. I to u atmosferi koju ne želite zaobići!

- glavno ime kultnoga kluba Saloon DJ Saša Šoštarić
- cheerleadersice iz plesne skupine Step by Step
- izvođači freestyle nogometa

Svi će oni obilježiti zabavni program koji će voditi Davor Dretar Drele, a posjetitelje očekuje i nagradna igra prije početka utakmice i u poluvremenu.
Ovom prilikom za vas smo pripremili i obiteljske ulaznice (1 + 1: roditelj plaća, a dijete u dobi od 7 do 15 godina dobiva ulaznicu besplatno), i to za sve tribine, kao i paket ulaznica za sve tri utakmice Europske lige na Maksimiru uz koji na poklon dobivate loptu Dinamo s potpisima igrača. Akcija za kupovinu paketa ulaznica traje do 15. rujna 2010.

Cijena ulaznice za tribinu Sjever je 30 kuna, za tribinu Istok 60 kuna, a za tribinu Zapad 90 kuna.

Ulaznice za utakmicu, kao i paketi ulaznica, u prodaji su od ponedjeljka, 13. rujna, a mogu se kupiti na Dinamovom kiosku na križanju Maksimirske ulice i Svetica od 9 do 17 sati.

Europska liga na Maksimiru ove će vam jeseni dati pravi nogomet i pravu zabavu. Na vama je da već sad odaberete omiljenu tribinu. 'Modri lavovi' protiv 'žute podmornice' – potopimo je zajedno!'