DINAMO BEZ POJAČANJA

Salata previše tražio i vratio se u Slovačku

28.08.2010 u 14:08

Bionic
Reading

Slovački internacionalac Kornel Salata izgleda ipak neće pojačati Dinamo. Njegovi financijski apetiti bili su iznad mogućnosti i želja 'modrih'

'Salata je danas bio na pregovorima u Maksimiru, ali nismo se dogovorili i otišao je natrag u Slovačku', otkrio je Ado Kožul novinarima 24 sata. Sasvim je očito da su financijski apetiti slovačkog internacionalca bili previsoki te je Dinamo odustao od njegova dovođenja.

'Klub ne može ući u posao u kojem bi mogao ugroziti svoje funkcioniranje. Puno novca je u nogometu, svi bi se dočepali malo tog kolača koji je jako sladak. Neka potraživanja su nemoguća', kazao je na tu temu trener 'modrih' Vahid Halilhodžić.

Inače, 25-godišnji Kornel Salata je nogometaš Slovana iz Bratislave i standardni reprezentativac Slovačke koji je debitirao za nacionalnu momčad protiv Švicarske 24. svibnja 2008. Na Svjetskom prvenstvu u Južnoafričkoj Republici odigrao je samo protiv Paragvaja, dok je utakmice s Novim Zelandom, Italijom i Nizozemskom u 1/16 finala odgledao s klupe za pričuve.