BEZ ZLIH NAMJERA

Špaco se (opet) malo zanio u psovkama

13.08.2010 u 11:57

Bionic
Reading

Retorika Špace Poklepovića i u petak je zamalo bila važnija od činjenice tko će igrati za Hajduk protiv Intera i Uniree. No ovog puta psovke nisu bile upućene novinarima, nego tek pomalo neumjestan izričaj splitskog trenera da bi na što bolji način opisao svoja promišljanja o suparnicima

'Ma pustite me u p.... materinu za pirju', izletjelo je Stanku Poklepoviću tijekom novinarske konferencije na kojoj je objašnjavao tko će igrati protiv Intera i Uniree, a prenosi portal Dalmacija News. Nije to ovog puta bilo upućeno novinarima, već si je Špaco tek dopustio malo slobodniji izričaj objašnjavajući da ga ne zanima hoće li suparnici igrati bunker protiv Hajduka.

'Inter ima iskusnog trenera, ali nema bodova. Hajduk je uvijek favorit. Oni su u nezavidnom položaju, sigurno će tražiti način za bodove, a hoće li to biti dostatno, vidjet ćemo', kazao je Poklepović i dodao da će sastav koji bi trebao istrčati u Zaprešiću igrati u formaciji 4-2-3-1; Subašić, Oremuš, Maloča, J. Buljat, Jozinović, Brkljača, Trebotić, Tomasov, Ibričić, An. Sharbini, Vukušić.

Na vrata se, dakle, vraća Subašić koji će braniti u Zaprešiću, a Radošević će na vrata protiv Uniree, jer prvi vratar Hajduka i reprezentacije zbog dva žuta kartona nema pravo nastupa pa će u europsku vatru mlađi kolega. Andrić, Strinić i Režić su ozlijeđeni.