NEMA ŠPIJUNIRANJA!

Torcida zabranila Mamiću ulazak na stadion

31.01.2009 u 16:55

Bionic
Reading

Zdravko Mamić pokušao se igrati špijuna i pogledati kako izgleda momčad Ante Miše u pripremnoj utakmici protiv Rieda. No, Torcide ima i u Turskoj, pa su navijači splitskog kluba nakon kraćeg razgovora uvjerili čelnika ne baš obljubljenog nogometnog suparnika da se okrene i vrati svojoj momčadi

Trener Ante Miše upisao je u Turskoj prvi poraz na klupi Hajduka, no od njega neće biti velike štete. Riječ je tek o prijateljskom pripremnom ogledu s austrijskim Riedom koji su Splićani izgubili sa 1:2. Hajduk je primio dva gotovo identična pogotka, oba glavom unutar kaznenog prostora, a jedini strijelac za 'bijele' bio je Tomasov, koji je u gol pretvorio dugi pas Rossa.

Uoči početka susreta 20-ak Torcidaša, koji su iz Hrvatske došli gledati Hajduk u Antalyji, 'uvjerili' su Zdravka Mamića, izvršnog dopredsjednika Dinama, da mu nije mjesto na tribinama, barem ne dok igra Hajduk, na što se Mamić zajedno s Marčinkom, također članom uprave 'modrih', okrenuo i otišao sa stadiona.

Tijekom cijele subote, sve do ponoći, u redovima Splićana traje iščekivanje međunarodnog certifikata, jedinog dokumenta koji nedostaje Anti Šeriću za prelazak u Hajduk. Šerić je sve dogovorio sa Splićanima, Bešiktaš je također pristao dati mu slobodne papire, no dok ne stigne certifikat iz turskog prvoligaša, Šerić se ne može registrirati za Hajduk. I premda je većina čelnika Hajduka zajedno s momčadi u Antalyji, sve će na Poljudu odraditi Fredi Fiorentini.

Na kraju istaknimo da su 'bijeli' u subotu dobili i novog financijskog direktora; riječ je o 27-godišnjem ekonomistu Milanu Prgometu, a informacije govore da bi do kraja sljedećeg tjedna u prodaji trebale biti i karte za veliki derbi, koji se igra 22. veljače protiv Dinama.