SPEKTAKL SVE BLIŽI

Barca odabrala dva grada, Split među njima

13.04.2010 u 16:59

Bionic
Reading

Izaslanstva grada Splita i nogometnog giganta Barcelone održala su radni sastanak na kojemu je učinjen novi koračić prema prijateljskom odmjeravanju snaga katalonskog i dalmatinskog sportskog ponosa

Na sastanku su bili gradonačelnik Kerum, predsjednik Hajduka Svaguša te generalni direktor Barce Emilio Ponso i brat glavnog trenera Pere Guardiola.

'U kratkom vremenu smo napravili puno i ovaj je projekt sve bliže ostvarenju. Hajduk se prijavio na vrijeme i među 50 gradova koji su nas zvali u idućoj sezoni Split je među odabrana dva', izvijestio je Guardiola koji je za sam dvoboj najavio i veliko iznenađenje.

Naglasio je da gosti očekuju vrhunsku organizaciju, a to je kao prioritet istaknuo i gradonačelnik.

'Ako bismo ovo uspjeli realizirati, bio bi to velik događaj za naš klub i grad. Ne smije se napraviti ni najmanja greška i Grad je spreman pomoći oko cijele organizacije', kaže Kerum.

Najčešće spominjane stavke bili su smještaj i osiguranje, a još je uvijek tajno koliko će sve to stajati. Dolazak Barcelone nije jeftin, ali spektakl takva kalibra nudi široku paletu mogućnosti vraćanja uloženog.