ODJEK VELIKE POBJEDE

Maloča: Dinamo nas se mora bojati!

28.02.2010 u 23:05

Bionic
Reading

Nakon što je Hajduk deklasirao Slaven Belupo u drugom poluvremenu posljednje utakmice 18. kola T-Com Prve HNL, optimizam je preplavio bijelu svlačionicu. Na Poljudu su nakon tih 5:0 uvjereni da se mogu nositi s Dinamom

Hajduk je drugo poluvrijeme protiv Slaven Belupa odigrao vrlo dobro, rezultatski je ponizio Koprivničane, što je svakako melem na ranu izazvanu lošim rezultatima u pripremnim utakmicama za nastavak proljetnog dijela prvenstva. Stanko Poklepović je čvrsto ostao na zemlji, no njegovi igrači su itekako poletjeli.

'Bio sam u poluvremenu zabrinut rezultatom, ali ne i igrom. Igračima sam rekao da moraju više mijenjati strane i igrati po bokovima. Bio bih zadovoljan i minimalnom pobjedom, mi smo sada primirili strasti, ali moramo biti svjesni da je ovo tek početak', rekao je Špaco nakon utakmice, a Mario Maloča se nadovezao ne baš u istom stilu.

'Dinamo se nas mora bojati i kad smo najlošiji i kad nam ne ide, a kako ne bi sada nakon što smo sjajnom predstavom u drugom dijelu deklasirali Belupo', kazao je asistent za pogodak Ante Vukušića.

Hajduk je nedjeljnom pobjedom skočio na peto mjesto prvenstvene ljestvice, ima samo bod manje od četvrtoplasiranog Karlovca i 11 bodova manje od lidera Dinama.