POTVRĐENO

Ivica Kalinić novi sportski direktor Hajduka

23.02.2010 u 14:07

Bionic
Reading

Ivica Kalinić, nekadašnji trener Hajduka, imenovan je sportskim direktorom te će na klupi zamijeniti privremenog vršitelja dužnosti Joška Španjića koji ostaje u stožeru Stanka Poklepovića kao pomoćni trener

Hajduk je na upražnjeno mjesto sportskog direktora postavio svog nekadašnjeg trenera Ivicu Kalinića koji se vjerojatno više neće vraćati na trenersku klupu. Podsjetimo, Kaliniću je pozlilo nakon utakmice Hajduka i Žiline u Splitu te je hitno prevezen u splitsku bolnicu gdje mu je stanje stabilizirano.

Nakon liječenja i oporavka liječnici su mu savjetovali da se više ne bavi trenerskim poslom i otada je Kalinić bio slobodan. S obzirom da je i dalje bio na platnom spisku Hajduka, vodstvo kluba odlučilo ga je zaposliti i povjerilo mu zadatak spone između trenera Stanka Poklepovića i prvog čovjeka struke Ivice Šurjaka.

Kalinić će tu funkciju obavljati u idućih godinu i pol dana, a momčadi će se predstaviti na poslijepodnevnom treningu, navodi se u službenom priopćenju na Hajdukovoj internetskoj stranici.