TRANSFER U BASEL?

Karlovac ostaje bez pouzdanog stopera

Bionic
Reading

Gordan Bunoza, pouzdani stoper prvoligaša s Korane i član mlade reprezentacije Bosne i Hercegovine, odlazi danas u Basel na pregovore oko transfera u redove tog poznatog švicarskog prvoligaša

Prije početka drugog dijela prvenstva Karlovac bi mogao ostati oslabljen u zadnjoj liniji. Pred odlaskom je branič Gordan Bunoza. Informaciju je potvrdio tajnik kluba Neven Šprajcer.

'On će pokušati napraviti dogovor s Baselom iz Švicarske. Ako se uspiju dogovoriti i ako on prođe liječnički pregled ili probnu utakmicu, mislimo da će NK Karlovac naći interes da Gordana Bunozu pusti iz kluba i da se dogovori s Baselom za odštetu koja bi išla prema NK Karlovcu.'

Švicarci su još u jesenskom dijelu prvenstva pratili Bunozine nastupe i čelnicima karlovačkog kluba dali do znanja da žele 22-godišnjeg stopera u svojim redovima.

Ako Bunoza zadovolji Švicarce i ako pronađu zajednički jezik oko uvjeta ugovora, uslijedit će pregovori čelnih ljudi Karlovca i Basela oko visine odštete koju će švicarski prvoligaš isplatiti klubu s Korane.

Kako je i sam tajnik Šprajcer kazao, karlovački klub neće stopirati Bunozin odlazak u Basel i zbog toga što će iznos odštete od transfera napuniti osiromašenu blagajnu prvoligaša s Korane, koji se, kao i velik dio hrvatskih klubova, bori s teškom financijskom situacijom.

Ode li Bunoza u Basel, Karlovac će pred sam početak proljetnog dijela sezone ostati bez jedne od najčvršćih karika u momčadi, a kako je prijelazni rok u Hrvatskoj završen, ostaje za vidjeti na koji će način karlovački čudotvorac Igor Pamić zakrpati rupu koja će nastati u zadnjem redu 'nebeskoplavih'.