(NE)REALNA ŽELJA

Svaguša za 100. rođendan Hajduka zove Barcelonu

24.01.2010 u 21:28

Bionic
Reading

Predsjednik Hajduka Joško Svaguša i prvi čovjek struke Ivica Šurjak doputovali su u Marbellu kako bi se na licu mjesta uvjerili u rad trenera Edoarda Reje, ali i finiširali prijelazni rok

Predsjednik Hajduka Joško Svaguša i prvi čovjek struke Ivica Šurjak doputovali su u Marbellu kako bi se na licu mjesta uvjerili u rad trenera Edoarda Reje, ali i finiširali prijelazni rok.

Joško Svaguša će boravak u Marbelli iskoristiti kako bi odradio završne razgovore s braćom Sharbini, Srđanom Andrićem i Florinom Cernatom o dogovorenom smanjenju njihovih ugovora. Dok budu u Španjolskoj, Svaguša i Šurjak pokušat će dogovoriti i sastanak u Barceloni gdje bi s predstavnicima katalonskog kluba pregovarali o dolasku slavne Barce na proslavu Hajdukova 100. rođendana.

U mandatu predsjednika Branka Grgića u Splitu je boravio predsjednik Reala Calderon i već tada je postignut načelni dogovor da 'kraljevski klub' bude suparnik Hajduku u utakmici povodom 100. rođendana. No kako su Calderon i Grgić sišli sa scene, a da se čvrst dogovor nije postigao, Svaguša se okrenuo na drugu stranu te poželio u Split dovesti Barcelonu.

Koliko će mu to poći za rukom, ostaje za vidjeti.