PRIPREME U ŠPANJOLSKOJ

Hajduk uvjerljiv protiv Malage i sudaca

20.01.2010 u 18:28

Bionic
Reading

U prvoj pripremnoj utakmici u Španjolskoj igrači Eduarda Reje nisu bili previše raspoloženi, no opet dovoljno da se uvjerljivo nadigra druga momčad Malage. Domaćine poraza nije spasio ni sudac koji im je u posljednjim minutama susreta darovao kazneni udarac

U prvom prijateljskom ogledu na pripremama u Španjolskoj Hajduk je u Marbelli svladao B momčad Malage sa 3:1. Trener Eduardo Reja na igralište je poslao gotovo sve igrače, većina ih je odigrala po poluvrijeme, a poveli su domaćini već u 10. minuti kada je pogriješio golman Subašić i spustio loptu pored Monde koji je doveo Maladgu u vodstvo.

Hajduk se trgnuo tek u drugom dijelu i iskoristio izrazitu terensku inicijativu koju su kreirali igrači koje je trener Reja poslao u igru u drugom poluvremenu. Izjednačujući pogodak bio je djelo Vukušića koji je svladao golmana Frana lijepim šutom s desne strane, a 10 minuta kasnije, Ibričićev cenatršut Ahmad Sharbini proslijedio je do Lendrića koji je pogodio donji desni kut.

Pred kraj susreta, domaći sudac darovao je udarac s bijele točke Malagi, no Cala je pogodio vratnicu, a pobjedu bijelima donio je Ahmad Sharbini koji je bratovu asistenciju topovskim udarcem zakucao u lijeve rašlje.

'Momci su umorni i od ovih utakmica nema velike koristi osim što ih treba odraditi. Igrali smo nešto bolje tek u zadnjih 20 minuta i dobro je da se vidi nešto boljeg u igri braće Sharbini. Anas je živnuo i pokazao dio svojih kvaliteta, a Ahmad je zabio krasan gol', rekao je trener Reja.