STANJE NA POLJUDU

Reja i igrači mirni, ostali u strahu od otkaza

22.09.2009 u 13:53

Bionic
Reading

Nakon tri pobjede u nizu, dobro raspoloženje se vratilo na Poljud, naravno među prvotimce i trenera Edoarda Reju. Ostali zaposlenici su ionako u strahu od eventualnog otkaza

Reja je slobodan dan u ponedjeljak iskoristio za kupanje i riblji ručak, a već u utorak ujutro se nakon treninga zaputio s momčadi u Lipik, gdje će u srijedu u 15.30 sati odigrati utakmicu 1/16 završnice hrvatskog kupa protiv lokalnog trećeligaša.

'Igrat će kombinirana momčad. Odmorit ću Oremuša, Maloču, Skoku te još nekolicinu igrača, a umjesto njih ulaze Jertec, Smoje, Tičinović te Čop, a u zavisnosti o tome kako će se utakmica razvijati, možda još pokoji igrač', tvrdi Reja.

Talijanski stručnjak je oprezan i poziva na maksimalnu koncentraciju, premda je svjestan da je njegova momčad veliki favorit.

'Lipik je ove godine ušao u treću ligu, trenutačno su prvi na ljestvici i sigurno da će njihovi igrači imati puno motiva protiv Hajduka. No nama ne preostaje ništa nego igrati na pobjedu jer nam je Kup zasad jedini izlaz u Europu. Treba stoga ući s maksimalnim angažmanom i od prve minute se nametnuti', zaključio je Reja koji će nakon Lipika momčad povesti u Vinkovce, gdje će dočekati nedjeljni ogled s Cibalijom.