REJA BEZ POLA MOMČADI

Svaguša i nakon skupštine ostaje na čelu Hajduka

11.09.2009 u 14:39

Bionic
Reading

Gradonačelnik Splita Željko Kerum, uoči dodjele priznanja za pomoć Sportskim igrama mladih, rekao je da će i nakon skupštine Joško Svaguša ostati na funkciji predsjednika Hajduka

Kerum je bio maksimalno zakopčan kada su u pitanju bilo kakve druge informacije, nije želio špekulirati hoće li na funkcijama ostati i Fredi Fiorentini, Ivica Šurjak, Ivica Mornar i ostali o kojima je u zadnje vrijeme bilo riječi. Kao ni hoće li Grad Split prodati dio svojih dionica privatnim ulagačima.

'Sve su to pitanja na koje ćete odgovore dobiti od odgovornih ljudi u Hajduku, ja nisam u to dobro upućen niti ću se miješati u rad kluba. Odgovore na kadrovska pitanja dat će vam odgovorni u Hajduku, a hoće li Grad Split prodati određeni dio dionica privatnim ulagačima, odgovorit će Gradsko vijeće, koje je i inače zaduženo za takve odluke', rekao je Kerum.

Završila je reprezentativna stanka i svi su se igrači ponovno okupili na Poljudu. No od stanke i planiranog uigravanja momčadi bilo je za trenera Reju malo koristi, a osnovni razlog je činjenica da nije mogao računati na čak 15 standardnih igrača. Dio ih je bio u reprezentativnom programu, a ostali bolesni ili ozlijeđeni. Tako će Reja u Varaždin povesti okrnjenju momčad - ne može računati na ozlijeđene Paraibu, Ahmada Sharbinija, Skoku, Andrića, viroznog Tičinovića te Ibričića, koji ima tri žuta kartona. Iziskuje to brojne promjene u momčadi, u napadu su mu preostali mladi Vukušić i povratnik Čop, a bez Skoke i Andrića velika je praznina i na mjestu defanzivnog veznjaka.