DOGOVOR HTV-A I UDRUGE

Emisija 'Volim nogomet' od nove sezone subotom

03.07.2009 u 20:51

Bionic
Reading

Na Prisavlju je pao dogovor između Hrvatske televizije i Udruge prvoligaša te će emisija 'Volim nogomet' na ekranima biti i sljedeće sezone, ali subotom navečer

Dobra vijest za ljubitelje hrvatskog klupskog nogometa. Nije došlo do raskola između HTV i Udruge koja predstavlja hrvatske klubove. Popularna nogometna emisija koja je prošle sezone bila prikazivana nedjeljom od 16 do 19 sati bit će na nacionalnoj televiziji i od sljedeće sezone od sedmog kola. Promjena je u terminu, jer će 'Volim nogomet' ići subotom od 20 do 23 sata.

Kako pišu Sportske novosti, na Prisavlju su se sučelili Božo Sušec, HTV-ov komentator i pomoćnik glavnog direktora za program, Bruno Kovačević, urednik Sportske redakcije HTV-a, Hrvoje Maljak, direktor marketinga HTV-a, te Robert Markulin, predsjednik Udruge prvoligaša, Igor Štimac, autor ideje 'Volim nogomet', i Branko Laljak te je sve formalno dogovoreno, a konačno rješenje bit će objelodanjeno u utorak, nakon sjednice Skupštine Udruge prvoligaša.

'Vrlo sam zadovoljan, sve ide super i sljedeći tjedan izići ćemo u javnost sa svim detaljima', kazao je predsjednik Udruge Robert Markulin.