POBJEDA MODRIH 11:3

Dinamo pregazio slovenskog trećeligaša

24.06.2009 u 21:00

Bionic
Reading

Nakon poraza u Velenju, Dinamo je na pripremama u Slovniji stigao do prve pobjede. Žrtva Jurčićeve momčadi bio je slovenski trećeligaš Kalcer Vodoterm, kojem su modri utrpali 11 komada. Istina, primili su ih tri, ali napokon se Jurčić ne može požaliti na neefikasnost

Nogometaši Dinama pobijedili su slovenskog trećeligaša Kalcer Vodoterm iz Radomlja. Nakon 90 minuta dvoboja na stadionu u Domžalama Dinamo je slavio 11:3. Pogotke za Dinamo postigli su Tadić (tri), Sivonjić i Kramarić (po dva), Bišćan, Sammir, Vila i Badelj (po jedan).

Trener Jurčić priliku je pružio svim igračima, ali nova nevolja stigla je u obliku Mandžukićeve ozljede, koji je osjetio zatezanje mišića.

Sjajan dojam ostavio je Andrej Kramarić koji je potvrdio status izvanserijskog talenta. No osim mladog dinamovca, zadovoljio ga je i Albanac Vila. U izjavi za Jutarnji list podvukao je to i Kruno Jurčić.

'Zadovoljan sam Kramarićevom igrom i pristupom. Pokazuje odlike igrača koji će nam trebati. Također, i o Vili imam sve bolje mišljenje', rekao je trener Dinama kojega je razveselila efikasnost momčadi.