PAVIĆ TRENIRA STROGOĆU

U Hajduku zabrana pitanja o odlascima

30.05.2009 u 12:26

Bionic
Reading

Premda je bilo najavljeno, na jutrošnjoj pres konferenciji na Poljudu nije se pojavio prvi topnik Hajduka Nikola Kalinić

Premda je bilo najavljeno, na jutrošnjoj press konferenciji na Poljudu nije se pojavio prvi topnik Hajduka Nikola Kalinić

Glasnogovornik Hajduka Davor Pavić na startu je konferencije neuvjeljivo pojasnio da se Kalinić nije pojavio zato što je zauzet terapijama i čini se sve da bi najboljeg strijelca Hajduka osposobili za sutrašnju, posljednju utakmicu ove sezone protiv Dinama.

No u medijima su već krenule špekulacije da Kalinić sigurno odlazi iz Hajduka, a u igru oko transfera uključio se i turski Bešiktaš, čiji skaut Recep Tetin sutra dolazi na Poljud.

Jasno je da sutrašnji derbi neće imati posebnu specifičnu težinu. Sve je odlučeno, a oba trenera imaju veliki broj igrača koje moraju poštedjeti. Tako se Miše jučer požalio novinarima da će jedva skupiti momčad za zapisnik, no to ga ne spriječava da najavi još jednu pobjedu svoje momčadi:

'Igrat će najbolji, a ako ne, dobit će prigodu igrači koji su do sada manje igrali. Želimo pobijediti i svjesni smo da to neće biti prijateljska utakmica, kao što to utakmica Hajduka i Dinama nikada nije ni bila.'

Uz Mišu je na konferenciji bio i drugi Hajdukov dragulj Senijad Ibričić, koji se također želi od sezone oprostiti još jednom pobjedom nad Dinamom te tako barem malo ublažiti tugu zbog sezone bez trofeja.

'Kad sam dolazio u Hajduk, najavio sam da želim osvojiti duplu krunu i nadam se da će nam to poći za rukom sljedeće sezone', rekao je Ibričić, nakon čega su pojedini novinari krenuli s upitima o planovima za sljedeću sezonu i za Mišu i za Ibričića.

Nakon nekoliko upozorenja glasnogovornik Davor Pavić demonstrativno je prekinuo press konferenciju, uz objašnjenje da se novinari ne drže zadane teme.