AFERA PJEVAČI

Vrbanović: Štimac stoji iza prijave protiv mene

21.05.2009 u 21:38

Bionic
Reading

Priča u vezi s pjevanjem nedoličnih pjesama u kojima se vrijeđa Split i dalje je top tema. Nakon što su zbog toga kažnjena dvojica igrača Dinama, Kelava i Vrdoljak, pod prijetnjom kazne je i direktor 'modrih' Damir Vrbanović koji pretpostavlja da je za njegovu prijavu kriv ni više ni manje nego - Igor Štimac

Repovi Dinamova slavlja nakon osvojenog prvenstva i dalje se vuku. Zbog pjevanje pjesme u kojoj se vrijeđa Split već su kažnjeni Ivan Kelava i Ivica Vrdoljak, no disciplinskom sucu Krešimiru Vlajčeviću je prijavu podnio i glasnogovornik Udruge prvoligaša Tomislav Pašiček, i to protiv Dinamovog direktora Damira Vrbanovića.

Dok drugi nisu vidjeli razloga za prijavu protiv Vrbanovića, Pašiček ih je vidio te sve uredno prijavio disciplinskom sucu. Prema Vrbanovićevim riječima, sve je to zapravo djelo predsjednika Udruge prvoligaša Igora Štimca.

'Ništa me ne iznenađuje. No bio bih naivan kada bih povjerovao da me tuži Pašiček. Tog čovjeka ni u Udruzi ne poznaju, jer se na radnom mjestu u dvije godine pojavio - dvaput. Iza svega stoji čovjek koji ga je zaposlio, znano je i zbog čega. Zanima me kakve će to nove dokaze Pašiček iznijeti protiv mene', kazao je Vrbanović za Slobodnu Dalmaciju.

Direktor Dinama nije izrijekom spomenuo Igora Štimca, no iz njegove izjave sasvim je jasno na koga misli. Jasno je da je pred nama nastavak ove sapunice.