NE BIRAJUĆI RJEČNIK

Računica i Andrić brutalno izvrijeđali suce

11.05.2009 u 14:30

Bionic
Reading

Iako je Hajduk na Kantridi izgubio utakmicu zbog brojnih promašenih prigoda, Splićani su krivce pronašli u sucima Pristovniku i Krmaru. U službenom zapisniku, prema kojem će o kaznama odlučivati i disciplinski sudac Vlajčević, prenijete su riječi kapetana Andrića i pomoćnog trenera Računice

Disciplinski sudac Prve HNL Krešimir Vlajčević u ponedjeljak je dobio i službeni zapisnik s utakmice odigrane na Kantridi u kojoj je Rijeka svladala Hajduk, a nakon koje su članovi Hajduka u tunelu napali suce Igora Pristovnika i Igora Krmara. Naravno, suci su sve unijeli u zapisnik i poslali ga disciplincu, a u zapisniku stoji:

'U tunelu je došlo do vrijeđanja i prijetnji od strane pomoćnog Hajdukovog trenera Deana Računice koji je rekao: Doći ćeš ti u Dalmaciju. Jebat ću ti mrtvu majku', stoji u izjavi suca Pristovnika, glavnog djelitelja pravde na toj utakmici.

Njegov pomoćnik Igor Krmar, pak, prijavio je kapetana Srđana Andrića koji mu se, također u tunelu nakon utakmice, obratio riječima:

'Jebem ti mrtvu majku u usta!'

U svakom slučaju, neugodno je to i čuti i pročitati, a konačnu disciplinsku mjeru sudac Vlajčević morao bi donijeti tijekom utorka, s obzirom na to da se već u srijedu igra prva finalna utakmica Kupa, u kojoj bi akteri mogli biti spomenuti 'prostaci' Računica i Andrić.