PROBUĐENI SLEPIČKA

'Hajduk me ne zanima, sve ovisi o nama'

29.04.2009 u 15:17

Bionic
Reading

Pred novinare u Maksimirskoj 128 u srijedu je izašao Miroslav Slepička, češki napadač koji je u zimskom prijelaznom roku stigao u redove hrvatskog prvaka, a u zadnjim utakmicama počeo je i zabijati

Napadač 'modrih' Miroslav Slepička priviknuo se na hrvatsku nogometnu ligu te počeo raditi ono što se od njega očekuje. Interu i Varteksu je zabio zajedno šest golova te je objasnio što je dovelo do njegove eksplozije.

'Prije svega, promijenio se trener. Drugo, napokon igram. Krenulo je cijeloj momčadi, ekipa odlično igra, a samim time sam proigrao i ja', rekao je Slepička.

Osvrnuo se i na nedjeljno gostovanje Rijeke u Maksimiru: 'Mislim da Rijeka neće igrati otvoreno, što je šteta jer bi utakmica bila zanimljivija. Definitivno smatram da bi bilo dobro za nogomet da se Rijeka otvori, ali, nažalost, mislim da će se zatvoriti. Nadam se da će biti puno više navijača, ali ne mogu procijeniti hoće li se moje nade ostvariti. Pred nama je bitna utakmica, puno je toga u igri i nadam se da će nam pomoći'.

Što se tiče Hajduka, Slepička je tu bio kratak i jasan.

'Sve je u našim rukama i bitno je da mi dobro odigramo. Ne razmišljam o Hajduku i ne zamaram se njime', izjavio je češki napadač, koji smatra da je ovaj Dinamo puno jači od onog protiv kojeg je igrao u dresu Sparte.

U ovo vrijeme se igra Svjetsko prvenstvo u hokeju na ledu, no iako su Česi ludi za tim sportom, Slepička nije kao njegovi sunarodnjaci.

'Hokej me uopće ne zanima. Naravno, ako Češka bude u finalu, pogledat ću tu utakmicu', završio je Slepička.