UOČI OSIJEKA

U Hajduku s osmijehom odgovaraju na prijetnje

02.04.2009 u 16:24

Bionic
Reading

Poljud je zahvatila slavonska groznica premda se do derbija u Osijeku može promijeniti još puno toga. Dvoboj u Gradskom vrtu glavna je tema svih razgovora u klubu, kao i prijetnje čelnika drugih momčadi

U četvrtak u popodnevnim satima, Anti Miši bi se trebali priključiti svi reprezentativci, no malo je vjerojatno da će šestorica seniora (Subašić, Gabrić, Vejić, Kalinić, Pandža i Ibričić) biti spremna za napore prije petka. Uoči, kako je priznao, najvažnijeg ogleda do kraja sezone, Ante Miše neće imati kompletnu momčad. A do nedjelje će morati pronaći odgovor na pitanje tko će zamijeniti kartoniranog Gabrića u utakmici s Osijekom.

'Puno je igrača koji na to mjesto mogu konkurirati poput Tičinovića i M. Buljata. Ili Oremuša koji je s dva gola za mladu reprezentaciji potvrdio da se na njega mogu osloniti te Jerteca koji je u zadnje vrijeme jedan od najboljih na trenizima…', rekao je Miše.

Osječani su osokoljeni nekolicinom dobrih nastupa i bodom iz Maksimira te najavljuju pobjedu. Posebno je glasan Branimir Glavaš koji nepotrebno diže tenzije uoči gostovanju Splićana u Slavoniji.

'Vidim kroz novine da će Osječani osjećaju favoritima u toj utakmici. I mi bi rado prepustili tu ulogu njima. Respektiramo ih i znamo da se radi o odličnoj momčadi, no nije isto igrati na bod u Maksimiru i najavljivati pobjedu protiv Hajduka u Gradskom vrtu', završio je Miše koji i dalje nije poražen, otkad je sjeo na klupu splitskog prvoligaša.

Ukupno je 16 utakmica odradio s pobjedama ili remijem.

U Hajduku se posebno ne zamaraju prijavom čelnika Intera koji su disciplinskom sucu Krešimiru Vlajčeviću prijavili Hajduk zbog ponašanja njegovih navijača na utakmici u Zaprešiću. Gotovo da bi se moglo reći da na Poljudu sa smiješkom primaju prijetnje kao što im je nedavno prijetio i čelnik Šibenika Karadžole zbog vrbovanja Zeca.

'Sviđaju mi se Cristiano Ronaldo i Kaka i rado bih ih vidio u dresu Hajduka. Baš me zanima hoće li me Manchester i Milan tužiti Disciplinskoj komisiji kao što su to napravili Šibenčani', nasmijao se sportski direktor Ivan Buljan.