TRGOVINA UMJESTO TERENA

Hajduk u stanci odrađuje sponzorske obveze

26.03.2009 u 15:21

Bionic
Reading

Za vrijeme prvenstvene stanke vodeća momčad hrvatskog nogometnog prvenstva Hajduk odigrava prijateljske utakmice kako bi što spremnije dočekala nastavak Prve HNL, ali i odrađuje sponzorske obveze

Nakon što su prošloga tjedna posjetili Vukovar, hajdukovci su skoknuli i do drugog grada koji je obilježio Domovinski rat, Knina. Trener Ante Miše poveo je ostatak momčadi, koji mu je ostao na raspolaganju nakon što su se čak devetorica prvotimaca odazvala reprezentativnim akcijama, na prijateljski ogled s lokalnim niželigašem Dinarom gdje je Hajduk pobijedio 3:0.

Prijateljski ogled iskorišten je da svi igrači dobiju pokoju minutu, a prigodu su najbolje iskoristili strijelci Jertec, Bušić i Tomasov.

Strateg splitskog prvoligaša je u četvrtak nakon jutarnjih treninga na Marjanu poveo igrače u jedan od splitskih trgovačkih centara gdje su odrađivali sponzorske obaveze družeći se s kupcima i sudjelujući u promotivnim akcijama sponzora.

Do novog prvenstvenog ogleda, koji je na rasporedu za desetak dana u Gradskom vrtu u Osijeku, trener Hajduka će raditi na poboljšanju realizacije, a sredinom sljedećega tjedna, trebali bi odigrati još jednu prijateljsku utakmicu.