OI2012

VUKOVIĆ PSOVAO IGRAČE

'Kauboji' srpskog izbornika doveli do ludila

Iako je Srbija u siječnju posve nadigrala Hrvatsku u polufinalu Eura, u utorak je u Londonu bila posve drugačija situacija. Zbog toga je srpski izbornik Veselin Vuković izgubio živce i psovkama pokušao motivirati svoje igrače

'Ponovno izgledamo kao Srbija otprije nekoliko godina', rekao je srpski izbornik Veselin Vuković novinarima nakon jučerašnjeg poraza od Hrvatske 31:23, a prenosi B92.

'Ovo je poraz koji boli više nego onaj od Španjolske. Definitivno zabrinjava to što smo opet bili vrlo naivni i smeta mi što smo se opet vrlo rano predali. Nemamo podršku koju smo imali u Beogradu. U posljednjem time outu sam rekao da smo se u posljednjih pet minuta vratili dvije godine unazad i da o tome moramo razgovarati', rekao je Vuković, ali bez objašnjenja zašto je psovao igrače.

Srpski su mediji prilično sportski primili poraz pa se čak ni Kurir, koji inače zna biti vrlo oštar nakon takvih poraza, zadovoljio tek naslovom: 'Hrvatska se s kamatom revanširala srpskim rukometašima'.

Upozorenje:
Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike. Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr