OI2012

MUP UPOZORIO

Oprez prilikom kupnje karata za OI u Londonu

Iz MUP-a su obavijestili o uočavanju većeg broja internetskih stranica koje bi trebalo izbjegavati prilikom kupnje karata i rezervacije smještaja u Londonu, tijekom ljetnih olimpijskih igara

Policijsku obavijest odnosimo u cijelosti:

Poštovani, od 27. srpnja do 12. kolovoza 2012. u Londonu će se održati XXX. Olimpijske igre. London će tako postati prvi grad u kojem su se olimpijske igre održale tri puta. Preko 10.000 sportašica i sportaša iz cijeloga svijeta natjecat će se u 300 sportskih disciplina, a natjecanja će se održavati na ukupno 34 sportska borilišta.

Hrvatska policija je od policijskog časnika za vezu Ujedinjenog Kraljevstva Velike Britanije i Sjeverne Irske dobila obavijest o većem broju prijevara prilikom internetske kupnje ulaznica i rezervacije smještaja u Londonu.

Naime, pojavio se određeni broj internetskih stranice koje bi trebalo izbjegavati prilikom kupnje ulaznica i rezervacije smještaja za Olimpijske igre u Londonu jer se sumnja da se bave prijevarama i piratstvom.

Savjetujemo svim zainteresiranim da za kupnju karata koriste službenu i ovlaštenu internetsku stranicu www.london2012.com.

Upozorenje:
Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike. Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr